Linux, FreeBSD, Juniper, Cisco / Network security articles and troubleshooting guides

FAQ
It is currently Sat Mar 23, 2019 3:05 am


Username:
Subject:
Message body:
Enter your message here, it may contain no more than 60000 characters. 

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Font size:
 
Font colour
Options:
BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
Confirmation code
Confirmation code:
In an effort to prevent automatic submissions, we require that you enter both of the words displayed into the text field underneath.
     

Topic review - Problem pinging and using server with mobile hotspot
Author Message
Post subject: Problem pinging and using server with mobile hotspot  |  Post Posted: Mon Oct 23, 2017 10:19 pm
I have eliminated the cost of Isp by getting an unlimited mobile sprint ZTE hotspot. I used a WiFi bridge to connect to my home router. Everything works fine for appleTV, web surfing and Echo. However I have Tablo and some home servers which I can not access remotely. I am trying to diagnose the issue. Simply using the hotspot. My IP address shows different ip addresses. One is 66.87.124.xxx, another site shows ipv6 address. On the info page of my device it shows 30.247.60.xxx and a IPv6 address. I can ping the addresses locally but remotely no success. Are these hotspot using some type of proxy? why differing up addressses and why not able to ping. I am trying to set up a server using my hotspot. Any advice ?
Jump to:  
cronNews News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list


Delete all board cookies | The team | All times are UTC - 5 hours [ DST ]



phpBB SEO